Ειδήσεις

ΡΑΠΤΗΣ Αρτοποιΐα - Κουλουροποιΐα

Ι.ΣΤΑΪΚΟΥ 66, ΑΓΡΙΝΙΟ

ΤΗΛ: 26410 25773

 

Μαμασούλας Κων/νος

 Γοργοποτάμου 1,1ος ορ., Αγρίνιο, 2641046322, 6977082452

Ροβίσης Απόστολος

Οικονόμου Κων/νος

Παπαϊωάννου Χρήστος

Ντάσης Άγγελος

IMG 0006 

 

Η ομοσπονδία τάσσεται στο πλευρό των τριών εμπόρων της πόλης μας, οι οποίοι, με αίτηση ασφαλιστικών μέτρων προς το Μονομελές Πρωτοδικείο Αγρινίου κατά του Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ) διεκδικούν το αυτονόητο δικαίωμα στην κοινωνική ασφάλιση και η οποία συζητείται αύριο 9 Ιούλη, ώρα 10.30΄.

Δηλώνει ότι η το δικαίωμα στην υγεία και στην περίθαλψη, στην κοινωνική ασφάλιση, είναι όλων των ασφαλισμένων, κατακτημένο με αγώνες.

Καταγγέλλει τον ΟΑΕΕ γιατί, κάνοντας κατάχρηση δημόσιας εξουσίας, εκβιαστικά απαιτεί έντοκες εισφορές για υπηρεσίες ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, τις οποίες ποτέ δεν παρείχε στους ασφαλισμένους και παρόλα αυτά εκβιάζει με κατασχέσεις και κάθε είδους απειλές για «οφειλόμενα ασφάλιστρα» κλάδου υγείας, όταν ταυτόχρονα τους έχει ανασφάλιστους.

Η Ομοσπονδία καλεί όλους τους συναδέλφους να δώσουν τον παρόν τους αύριο το πρωί, ώρα 10.30΄ , στα Δικαστήρια, ώστε όλοι μαζί να εμψυχώσουμε τους συναδέλφους, να στηρίξουμε τον αγώνα τους, που είναι και δικός μας αγώνας και να δηλώσουμε την αντίθεσή μας στις παράνομες και αντισυνταγματικές ενέργειες του ΟΑΕΕ.

 

Πλυταριάς Θεόδωρος

  1

Παπαδόπουλος Κων/νος

IMG

JoomSpirit