Ειδήσεις

ΡΑΠΤΗΣ Αρτοποιΐα - Κουλουροποιΐα

Ι.ΣΤΑΪΚΟΥ 66, ΑΓΡΙΝΙΟ

ΤΗΛ: 26410 25773

 

Μαμασούλας Κων/νος

 Γοργοποτάμου 1,1ος ορ., Αγρίνιο, 2641046322, 6977082452

Ροβίσης Απόστολος

Οικονόμου Κων/νος

Παπαϊωάννου Χρήστος

Ντάσης Άγγελος

IMG 0006 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΣΕΒΕΕ

Πολυτεχνείο

 

 

Η επέτειος της εξέγερσης στο Πολυτεχνείο είναι ημέρα τιμής σε όσους αγωνίστηκαν για την Δημοκρατία. Για μια ακόμη χρονιά την τιμούμε κάτω από τις πρωτόγνωρες συνθήκες και τους περιορισμούς  που δημιούργησε η πανδημία. 

‘Όμως αυτό δεν εμποδίζει τα μηνύματα των αγωνιστών του Πολυτεχνείου , τα οποία είναι πανανθρώπινα, να κινούνται στο μυαλό και στην καρδιά όλων των δημοκρατικών και προοδευτικών πολιτών.

Αποτελούν τη «βαριά» παρακαταθήκη όσων θυσιάστηκαν για την ελευθερία αλλά και των χιλιάδων αγωνιστών της περιόδου εκείνης.

Στη σημερινή δύσκολη συγκυρία με τις σοβαρές επιπτώσεις που γέννησε  η υγειονομική κρίση στην οικονομική και κοινωνική ζωή, το νόημα του αγώνα αυτού, γίνεται πιο επίκαιρο παρά ποτέ , καθώς μεταφέρει στο σήμερα την ανάγκη για κοινωνική υπευθυνότητα και κοινούς αγώνες ώστε η ζωή όλων μας να επιστρέψει στην κανονικότητα.

Εξακολουθούμε να τιμάμε τους νεκρούς του Πολυτεχνείου, τη μνήμη τους και την προσφορά τους στην Δημοκρατία, στην ελευθερία, στην κοινωνική πρόοδο και στην ανεξαρτησία και οφείλουμε να συνεχίσουμε τον αγώνα τους για ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τις επόμενες γενιές.

Πλυταριάς Θεόδωρος

  1

Παπαδόπουλος Κων/νος

IMG

JoomSpirit